Cembrit, Aalborg:

I efteråret 2014 købte vi de lækreste dunjakker med logo til alle vores medarbejdere. De er virkelig populære, og det har været en fornøjelse at købe noget, som man kan se bliver brugt. Det er tegn på, at man har ramt helt rigtigt og at kvaliteten er i orden. Herudover har vi fået virkelig god service fra Unik Reklame, bl.a. så alle kunne prøve jakken inden de besluttede størrelse og model, og alt i alt har det været en fornøjelse at samarbejde med Bettina. Det har også betydet, at vi efterfølgende har indkøbt både polo’er og pull-overs.

Anette Brunsgaard Tymm
Marketing Manager

Cembrit A/S – www.cembrit.dk

DS Gruppen, Hobro:

Da vi gerne vil støtte de lokale firmaer, startede vi i 2015 et samarbejde med Unik Reklame. Vi havde, i forbindelse med et stort sponsorarrangement, et møde med Bettina, hvor hun foreslog, at vi fik vores bomærke lavet som en nøglering. Vi synes om idéen, og de blev sat i produktion. Det viste sig at være en rigtig god beslutning, da nøgleringene siden har været et stort hit ved div. arrangementer og messer. Vi har ligeledes haft succesfulde leverancer af både paraplyer og bolcher fra Unik Reklame. Vi kan varmt anbefale Unik Reklame, da den høje standard på levering og kvalitet er lige så stor en prioritet hos dem som hos os.

Trine Juul Axelsen
Marketingchef / Marketing manager

DS Gruppen – www.ds-grupppen.dk

Thorsgaard Efterskole, Hobro

På Thorsgaard Efterskole bruger vi Unik Reklame til bestilling af efterskoledragter og diverse gadgets. Vi er meget tilfredse med serviceniveauet og den imødekommenhed vi møder i forhold til vores ønsker. Kommunikationen mellem Unik Reklame og Thorsgaard Efterskole fungerer upåklageligt. Vi kan derfor kun anbefale at bestille varer igennem Unik Reklame!

Anne Mette Schubart
Forstander

Thorsgaard Efterskole – www.thorsgaardefterskole.dk/

Røverstuen, Skørping

Luk menu