Unik Reklame startede d. 1. august 2013 og leverer løsninger til profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj, caps og tasker, foruden unikke produkter til gaver, messer og andet med eller uden logo.

Jeg har fingeren på pulsen – og ved hvad der sker inden for branchen.

Unik Reklame er både Bettina Oppelstrup og en lang række tætte samarbejdspartnere. Når du kontakter Unik Reklame, så kontakter du også nogle af landets førende grossister inden for profilbeklædning, tasker, caps, sports- og fritidstøj, broderi og trykkeri. Jeg og mine samarbejdspartnere kan også levere helt unikke gaver inden for isenkram, brugskunst, øl, vin, chokolade, bolcher og meget andet.

Med mere end 25 års erfaring inden for ekstern salg, får du i Unik Reklame en solid samarbejdspartner, som står klar til at lytte til jeres ideer. Med mit store netværk i ryggen, kan jeg hjælpe jer med at føre dem ud i livet. Jeg ved at god service betyder alt, derfor har jeg valgt samarbejdspartnere, som kan levere produkter i høj kvalitet og til rette tid.

Ring og lad os tage en helt uforpligtende snak næste gang du skal købe profilbeklædning, firmagaver eller reklameartikler.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Bettina Oppelstrup

Indehaver, Unik Reklame

Luk menu